onsdag, december 19, 2012

Julförberedelser

Huvudet känns tomt på ideér på julklappar. Borde skriva upp och fördela handlingen lite under året, så blir det klappar som är lite efterlängtade med sådant man tänkt köpa men alrig blivit av.  Då blir det desto bättre klappar som dyker upp under granen i stället.

Har av någon konstig anledning bakat med sonen i 2 dagar nu. Blev knäck naturell, knäck med pepparkakskryddor och mandel samt knäck med whiskey smak. Kokosmums, 3 limpor med kavring och 2 radiokakor. Jösses!!! Trägen vinner tänker säkert de som visar alla dessa mat och bak program i TV rutan.

Idag har jag, syrran och lilla Ivar varit tillsammans för att julshoppa i Bollnäs. Fick lite handlat i allafall, matat oss och Ivar på Sibylla och bytt bajsblöjor på Åhléns bland heminredning och julpynt. Har suttit nu en stund och slagit in julklappar. Julskinkan kom ner i saltlaget nästan 1 vecka försent. Glömde helt bort att vi hade skinka i frysen från grisen vi köpte. Hoppas att den hinner blir salt och god innan vi ugnsbakar den före julafton. Vi blir inte hemma under julen så någon annan julmat blir det inte i detta hus.

Svärmor har gjort kalvsylta som vi fått och det är det godaste jag vet att äta en hårdmacka med sylta och rödbetssallad med en stor kopp te.

Jobbar långpass 26 timmar fredag till lördag sedan blir jag ledig tills kvällen den 3 januari. Hoppas nu att detta härliga väder hänger kvar. Jag och maken har varit ute och åkt spark om dagarna med hundarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ηave you evеr thought аbout cгeating an ebоok oг guest authoring οn other sitеѕ?

I hаνe a blοg сentereԁ
on the same topіcs you discusѕ and would lоѵe to have
you ѕhare ѕomе stories/іnformation.
Ι know my ѕubscriberѕ would value youг wοгk.
If уou're even remotely interested, feel free to send me an e mail.

Also visit my homepage; masaz shiatsu
My web site > reiki 2