måndag, juli 07, 2008

En avkopplande helg

Fredagen skulle bjuda på kanonväder så vi fick ett ryck, packade husvagnen på torsdagskvällen så att vi var start klar på fredag morgon och dra iväg för en camping helg i Furudal.

Vädret var hett och varmt. Vi solade och badade hela fredagen. Vaknade på lördag morgon och hörde regnet smattrade på taket till husvagnen och förtältet, suck dåligt väder igen.. Tog en tur med bilen för att kolla in om det var något loppis öppet som vi kunde kika in på. Hittade inget för stunden vilket var synd för jag var nästan säker på att skulle gjort ett fynd. Jag älskar loppis !

Det klarnade upp på efter middagen så hela familjen tog en lång promenad i skogen. När vi kom tillbaka fick vi höra att det var några som sett björnar där bla. en hona med ungar. Hua !

Även på söndagen så var vädret inte det allra bästa, men det var uppehåll. Vi tog ner förtältet på förmiddagen och tog sedan en lång promenad igen i skogen. Sedan styrde vi kosan hem till våra lilla by igen. Det har varit skönt med en mini semester nu och få lite andhämtning ifrån allt bygge.

Idag måndag har vi skött om trädgården med att klippa gräs. Jag har även hunnit med att träffa L för en pratstund som jag har saknat. Fick även gå igenom kläder som hon rensat ur och det var lilla julafton. Tur att man har en "stora syster" man kan ärva av :-). Kallar henne så för vi har mycket gemensamt och trivs ihop när vi träffas.
Så klart att det ska badas när det är så fint och härligt väder ute. Långgrunt är det också.
Det finns ett alldeles egen hundbadplats på campingen och det är det inte många som erbjuder. Maken kastar pinnar som fabian hämtar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt!! Skulle också vilja ut på en lite mini semester. Men det blir nog kanske någon sån också när huset är klart om 10 000 år =)