lördag, september 18, 2010

Det är mycket nu

Förra helgen var vi på en mini husvagnssemester till Vinströmmarna. Vi hade precis kommit dit och ställt upphusvagnen när läkaren ringde och gav oss dödsbudet att min mans mormor avlidit. Svärmor befann sig i utlandet när hon fick beskedet så det var tråkigt för dem att inte vara på hemmaplan.

Vi semesterade klart den helgen i Vinströmmen med grådassigt väder, men trevligt sällskap och mysig lägereld som vi satt runt på kvällarna och nätterna. Grillade marshmallows och pinnbröd. Åkte hem på söndag eftermiddag, ställde ifrån oss husvagnen och åkte till svärmor som kommit hem.

Måndag morgon så började vi kavla upp ärmarna och ta itu med att flytta ur lägenheten och fixa med begravningen hos begravningsbyrån. Vi stupade i sängs med huvudvärk på måndag natt, fortsatte vårt flyttande, kastande och skänkandet av saker och kläder i 3 dagar till och de sista 2 dagarna så har vi skrubbat och skurat. Igår på eftermiddagen var vi klara och nycklarna är inlämnade, så nu har en epok med familjehuset gått i graven. Nu återstår bara begravningen som är om några veckor.

Just nu ligger jag efter med pluggandet. Har inte orkat öppnat böckerna på 1 v nu men sitter just nu och försöker ta igen det innan jag ska åka och jobba.

3 kommentarer:

Cathrine sa...

Hej,
Du ska veta att vi tänker på er!

Kramar Cathrine

lokamia sa...

Beklagar. Många varma kramar till er alla. <3

MammaKarin sa...

Sv: Tack för att ni tänker på oss.