fredag, februari 11, 2011

Snöstorm

Vilket oväder det har varit sedan igår kväll.

Vaknade vid 3 tiden av att det dånade och ven utanför huset. Trodde först att det var tåget som stannat utanför, men det var vinden. Lät som om vi hade huset längst upp på Åreskutan. Små kvistar flög på fönstren i sovrummet, såg när det ljusnade att stora grenar av tallarna har blåst av.

I morse när maken skulle iväg till sitt arbete fick han knappt upp ytterdörren. Det hade blåst in massor med snö på farstukvisten. Han kom in och meddelade att han inte tog sig ut med bilen på byvägen för det var för mycket snö. Åt frukost och tog på sig rejält med kläder och ut med snöslungan för att få en liten väg att ta sig ut med bilen.

Som tur var gick skolskjutsen i allafall, sonen hade knäppt på nyheterna i morse, kom ned glad i håge och sa att alla bussar var inställda. Bara det att det var TV4 nyheterna och Stockholm det gällde. -Gå ut och ställ dig sa jag, för jag har inte hört något om din skolskjuts, så han fick vackert lunka iväg och vänta på bussen som kom.

1 kommentar:

Cathrine sa...

ja vi var helt insnöade också. hemma hos oss gick det inga bussar så våra grabbar fick vara hemma. Själv tog jag mig inte iväg förren vid 10 till jobbet. Men det var slirigt och sladdigt
//cathrine