måndag, juni 21, 2010

Helgens valpträff i Sågmyra

Vi åkte till Sågmyra på valpträff. Jag och maken tog husvagnen med oss och åkte redan på fredag förmiddag. När vi kom dit åkte karlarna iväg till Borlänge till ett företag dit vi skulle lämna av grejor. Jag och Inga-Lill åkte och shoppade i Insjön. Hittade mycket fina saker på Iittala fabriksbod. Blev snål så jag köpte bara 3 ljuslyktor.

På fredags kvällen åt vi middag ute på altanen, bar på en liten gullig bebis vid namn Ebba och hade en ekologisk gräsklippare utanför medan vi själva åt vår mat. Kan det bli bättre?


Här är Sigge, Sune och Sunes mamma Siri. I morgon ska de övriga syskonen också komma till en valpträff som uppfödarna anordnat.




Näe välj inte mig säger Sune. No way att jag ska ner i böljan och frysa. Please låt mig slippa...

Jaha, vad ska man göra nu tänker Sune, finns det ingen annan som har lust att offra sig i det kalla vattnet och hämta den där blå grejjen.



Usch, vad otäckt och kallt det är i vattnet tycker Sune. Men är dummies så nära strandkanten att man kan krafsa lite med tassen och sedan blöta upp benen och ta den så är det väl OK.


Yiippíee, vad stol matte och husse är när lilla Sune äntligen vågade sig ut i vattnet och längre bort än 1 dm för att apportera. Duktig kille!


Här ska hundarna ut i vattnet och apportera dummies som Torbjörn kastar ut åt var och en.




Här är Sunes tre syskon.


Siva


Dessie

Tarzan

Här har Sune hittat sin klöv. Han var duktig och det gick bra för att vara första gången med ett blodspår.




Antoni och Tarzan ska ut och spåra viltspår för första gången. Tarzan tycker att det luktar gott där ute i skogen.



Här är hela slurven samlad. Det blev inte så många bra bilder på dem tillsammans för de har en benägenhet att röra sig lite hit och lite dit. Gissa vem som är Sune ?

1 kommentar:

krickelin sa...

Vilka bra bilder! Vilken härlig gräsklippare - synd att man bor i stan och inte kan ha en sådan!!!

Sune är FINAST - utan någon somhelst tvekan!!!!

// Jr