tisdag, oktober 30, 2012

Sjukbesök

Mormor hamnade igår kväll på akuten och HIVA (Hjärtintensiven) hade 250 i sänka och AT (allmäntillståndet) var nedsatt samt hjärtflimmer ovanpå det.

Hur som haver var jag och dottern där och hälsade på. Hon var vid gott mod trots allt som nu skett under 48 timmar. Hade med mig en bunt nyinköpta tidningar och en påse kanelbullar till henne. Faster jobbar där så hon fixade kaffet åt oss.

Begravningsbyrån var avklarad igår och det mesta är valt och klart inför den stundande begravningen. Hoppas nu bara att hon själv blir stark och orkar med det hela nu.

Dottern satt och läste horoskopet när vi var på sjukhuset att hon skulle ha en turdag så därför skulle hon köpa en lott, stod så även under mormors horoskop. Jag knatade ner och köpte dem en varsin lott. Dottern vann 90 kronor och mormor inget men det stod att hon skulle träffa en trevlig läkare på sjukhuset och då hoppas vi på den turen.

Sonen hade bowling läger idag med avslutande tacobuffé. Kul ! Vi skulle ha åkt buss till Bålsta och haft ett träningsläger där, men vi ställde in i sista stund för att hitta på något annat för dessa pengar på annat håll.


Inga kommentarer: