söndag, januari 27, 2013

MammaKarins taxi.......

Var god dröj!!

Igår fredag och lördag har jag bott i bilen och agerat taxi åt festfolket till vårt hus.

Fredag eftermiddag var jag in till Bollnäs och handlade mat. Hämtade dottern som med 1 tåget. Åkte hem efter att vi hämtat ut Tranan biljetterna. Packade ur all mat. Förberedde till födelsedags middagen vi skulle ha på kvällen. Stryka dukar och duka fint. Ner till Kilafors för att hämta en tjejkompis till dottern som kom med tåget.

Lördag kväll hämtade jag två tjejer som kom till Kilafors med tåget. Hämtade Pizzan vi beställt, skjutsade tjejerna till affärn så de fick handla groggvirke.

Maken hade satt på strömmen till husvagnen, där satt vi och hade Solsidan DVD kväll tills det var dax för taxin att lämna garaget.

- På med ytterkläderna  = Check
- Biljetterna = Check
- Id korten = nästan check, blir med nästa vända.
- Drick upp drinken i "taxin" = check
- Spy påse installerad i bilen = check. Det tackar vi MajMaj för.
- Håll koll på biljetten = nästan check
 
Sonen städade huset efter sin systers partaj. Nu har han lite att kräva igen på sin syster med gentjänster.  

Puh! Hem och sätta på sig mysbyxorna och fick den här känslan där man undrar hur det gick för några utav dem, kom dom in, kommer de hem?  De ska ju även med nattbussen hem till Ljusdal några av dem. Sveg tösen bor hos oss, de åker nattbussen hem och går sista biten från 83:an då MammaKarins taxi har parkerat sin bil och gått till sängs.

Nu är det söndag och jag ska nu åter igen ut och skjutsa till tåget. Varsågod sj, bensinbolaget och Systemet  som vi stöttat i helgen.

Inga kommentarer: