måndag, april 29, 2013

Hemma

Nu har Ypsilon flyttat hem till oss för gott.

Maken, svärmor och dottern åkte till Gnarp och affärade så var grabben vår sedan. Han har varit på test i 3 veckor och han är en mycket försiktig kille som är lite små feg. Tittar gärna hur de andra hundarna gör och gör sedan lika, men tar inget eget initiativ till att gå först och visa vägen, behöver support hela tiden så är han nöjd och lycklig. Det går inte för sig om man ska bli en bra ledarhund, som ska utföra sina sysslor med glädje och känna sig stolt med sitt sele på som av.  Det ska vara roligt att jobba.

Så istället för att knäcka honom och få honom känna sig oduglig så är det bäst att han får bli sällskapshund, vilket vi är mycket tacksamma för eftersom vi blev så fäst vid honom. Hans lugna personlighet passar Sune perfekt.

Idag är jag ledig. Har på fm städat övervåningen och fick fasligt ont i ryggslutet. Det är farligt det här med att städa. Åkte till stan för att uträtta lite ärenden då vi ska till Dalarna i helgen på dop. Nu ska jag ta itu med resten av städningen, har suttit lite med vetekudden och stretchat.  Jobbar imorgon fm och på 1 maj hela dygnet.




Sune som valp
 På den tiden har fick plats i kattkorgen med sin älskade apa som nu 3 ½ år senare är ett minne blott. 

2 kommentarer:

krickelin sa...

välkommen hem Ypsi! Du har längtat efter din riktiga familj på ditt korta besök hos uppdödaren! ;-) Nu får han ett bra liv i Granbo!!

krickelin sa...

oj... uppfödaren skulle det ju stå såklart... :-/