tisdag, april 23, 2013

Tisdags träningarna

 
Vi är ett gäng tappra brudar med hundar som träffats på tisdagar. Har varit ute hela vintern på tisdagskvällarna, tränat i snöoväder och kyla. Vi har hållit till utanför ett åkeri där de har bra belysning.
Nu är det ljusare och skönare ute man behöver inte längre täckkläderna med underställ på sig utan klarar sig med gympa dojjor och bekväma byxor och tunnare jacka.Tror t o m att hundarna tycker att det är skönare.
 
Bara det torkar upp återgår vi till att vara på appellplanen i Markmyra och träna igen.
 
Ypsilon har varit borta 2 veckor i söndags och vi saknar honom, tror även att Sune saknar honom när vi är ute på gården och håller på i trädgården. Hoppas de hör av sig snart om hur läget är.
 
 
 
Vi har i helgen då jag varit ledig krattat hela vår gård och tagit bort täckningen som legat över alla land och plantor. Nu är vi på G i trädgården. Sått gurka och tomatplantor som kommit upp bra. Pelargon sticklingar har jag en hel drös av, bra att kunna slösa med dem ute i trädgården till sommaren.
 
Äppelträden är inte klippta och klara, har börjat men får så ont i nacken när jag håller på att jag tar lite i taget.  I övrigt går vi runt i trädgården dag för dag och inspekterar knoppar och vad som dyker upp ur jorden.
 
 
 
 
 




Inga kommentarer: