lördag, november 26, 2011

Rapport direkt från SPA

När vi anlände hit till Högbo Brukshotell/SPA så packade vi in grejorna på rummet som är helt otroligt fint. Sedan vankades det kaffe buffé och det gick inte av för hackor om jag säger så.

SPA behandling för alla 3 med ansiktsbehandlingar i rum som är stämningsfyllda, gemytliga och mysigt med alla ljus tända. Efter behandling intog vi jucie och fruktbuffén nere på SPA och sedan bestämde vi oss för att hoppa i poolen, brrr vad kallt det var. Ångbastun fungerade inte så det blev vanliga bastun.

Slappade på sängen en stund i morgonrock med en bra tidning, sedan var det dags för att äta kvällsmiddag. Jösses! Vilken utsökt middag kalvfié "kantarell" med konjaks lingon. MUMS! Synd att man inte får slicka på tallriken efteråt, så gott var det. 

Morgonen efter åt vi en mycket god hotellfrukost, sedan var det bara att byta om till morgonrocken igen för att gå ner till SPA avdelningen, idag stod det Turkisk body scrub på menyn. Det var så himla skönt att man önskar att det skulle vara längre, men allt det goda tar slut fort.  Satt oss och intog den härliga frukt och juice buffén igen.
Senare på kvällen åt vi en 4-rätters middag och den gick inte av för hackor. Det var bara att välja på menyn förrätt och varmrätt vad som önskades ur listan, sedan stod efterrättsbuffén uppdukad redan med minst 40 små rätter av olika delikatesser. Ost och kex buffén tillhörde också efterrätten.  Önskar man orkade att äta och smaka av allt, men någonstans måste det ta stopp.

Imorgon ska vi äta frukosten igen och sedan packa oss iväg till Kungsholmen för att delta i julbordet som jobbet bjuder på.

Denna helg har varit en mat orgie utan dess like, jag måste nog dricka morots avkok till veckan. Puh!!

Inga kommentarer: