söndag, oktober 15, 2006

Helgerna går för fort


Helgerna bara kommer och går.

Man sitter på fredag eftermiddagarna på jobbet och tänker ut allt man ska hinna på helgen och vad som borde göras som man nog kan klämma in i schemat någonstans..

Hm.. men så blir det ju aldrig ! Lördag morgon iväg till ridhuset där syrran skulle tävla. Jag och min dotter skulle agera hästskötare. Dagen var bra och syrran nådde sitt mål med två felfria rundor och två rosetter hem. Kom hem vid 15 tiden och då var det bara ut för att rida våra hästar och sköta om dem. Lite överkurs klämde vi in i schemat och det var att dammsuga väggarna i stallet med en grovdammsugare för att få bort imse vimses alla spindelnät. Tittade på tv resten av kvällen, vad nu som är kvar av lördagen efter klockan 21.

Söndag morgon. Iväg på fm till ridhuset med dottern och hennes klasskompis för att titta lite på ponnytävlingarna. Hem vid 13 tiden för att bygga om i vår paddock till löshoppningen som vi skulle ordna. Kom hem vid 16 tiden lortiga och leriga ifrån paddocken där vi jagat runt våra hästkräk runt löshoppningsbanan.

Att äta lunch har vi glömt bort , så det får bli så kulinariskt som spaghetti och korv till middag idag. Nu skulle jag ha städat av inne i huset men sitter här framför datorn, så det är väl bara att slå av strömmen och sätta igång. Bildbevis på Lotus (byns islänning) kommer.

Over and out !

Inga kommentarer: