söndag, september 14, 2008

Lat

Dragracing i flygstaden var det i lördags. Tyvärr sken solen och värmen med sin frånvaro. Förra omgången vi var där, så stekte solen oss på armar och ben. Makens kusin tävlade igen så vi måste vara där och hålla tummarna.

L tyckte att jag varit lat i mina uppdateringar och det stämmer. Lusten till det mesta infinner sig inte riktigt må jag säga.
Jag har i allafall påbörjat en rejäl rensning av min källare, så där tillbringar jag min lediga tid. Har ridträning på tisdagskvällar så jag tränar även inför dem med hästen så mycket jag bara kan mellan körningen till och från barnens träningar.

Flickorna värmer sig i bilen mellan tävlingspassen. LYX

Vad vore dragracing tävlingen utan denna underbara speaker som har ett ordspråk som, ja, jag vet inte vad jag ska säga, och var får han allt ifrån? Helt underbar och sanslös. Tack vare honom så har vi troget stått där tittat och lyssnat på honom och bilarna från klockan 11 på förmiddagen till 17.30 på eftermiddagen i kylan.

Bilarna ska ställa sig i rätt position, de övre lamporna i granen tänds sedan, blinkar det fort ner till grönt ljus och bilarna sticker som skjuten ur en kanon.


Det är inte dimmigt den här dagen utan det är uppvärmning i form av däckrök.



Lineup i vänta på att få äga banan en kort tag, si så där 5-9 sekunder.


De här grabbarna vet att man ska äta och ha lunch med sig, köttbullar direkt ur förpackningen som man delar med sig till sina vänner. Vi andra köpte grillade hamburgare. Häftig bil, ägs av en Kilaforsbo. Och han äger snyggaste skylten bak på bilen.




Stilren och snygg Cheva pickup, jag skulle faktiskt kunna tänka mig åka till jobbet med denna.


Studier ifrån depån så har grabbarna öppnat huvarna för allmän beskådan och då kan man hitta denna konst inifrån motorhuven. Vet inte vem konstnären är men skoj var det.













4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för trevligt sällskap i lördags! Var som en "tjälad hare" hela kvällen :)

MammaKarin sa...

Knäna darrade och klapprade, näsan var illröd. Bastun värmde gott efteråt.

Anonym sa...

Vilket lyx att va på dragrace, själv jobbade jag som vanligt :(. Men men, det kanske blir fler gånger....:)

MammaKarin sa...

Lyx och lyx, vi frös som hundar men visst är det kul. Helt suveränt roligt med häftiga bilar, motorvrål och däckrök. ;-)