lördag, maj 02, 2009

Maj maj måne...

Idag är det lördagen 2 maj. Det har varit en härlig dag idag med solsken och värme. Björkarna har fått fullt med musöron och gula hängen.

Sonen har varit i Håkanbo och jordbrukat idag. Han har även kört traktor alldeles själv.

När jag kom hem i kväll så grillade vi lite korv och hamburgare till kvällsmat. Efter middagen satte vi oss i däckstolarna en stund med en öl och ett glas vin, men det vart inte långvarit för då hämtade maken ut Edison ur hagen som skulle gå och få äte lite gräs. Han hade nog i sitt stilla sinne tänkt sitta på kanten till altanen och dricka öl medans han höll i hästen. Glöm det säger jag. Edison äter en tugga här och en tugga där. Han går och går hela tiden.

Nästa briljanta idé han kom på var att han skulle spola av hästen med trädgårdsslangen för det skulle vara skönt. Hästen eller rättare sagt hästarna blev avspolade och sedan släppte vi in dem i hagen igen. Det hann bara gå någon minut så rullade de sig i värsta lorten igen. Men skönt måste det ha varit för de stod stilla när de blev avspolade.

Nu ska jag ta och titta på filmen som vi hyrt. Rallybrudar och Yes Man.

1 kommentar:

krickelin sa...

Hej söstra! Nu är vi hemkomna igen efter en underbar helg i Moseldalen, närmare bestämt Bernkastel-Keus. Cykling, vandring och dricka massa goda riesling-viner har dagarna varit fyllda med. OCH - icke att förglömma - färsk vit gigantisk sparris! Varje måltid!!! =P MUMS!