torsdag, augusti 11, 2011

Åter till vardagen

Fredagen den 5 augusti började jag att jobba igen efter att ha haft 5 veckors sammanhängande semester som bara flög förbi känns det som.

Vi har varit ute på mycket och gjort mycket ändå och vädret ska man väl inte klaga på. Vi var ju iväg på husvagnssemester, bott ute i stugan länge, där har vi fiskat, byggt nytt altanräcke, gått promenader samt varit ute på klipporna för att leta lite drivved. Hittade en del av en gammal eka med stora fina järnspikar som vi släpade hem. Hade tänkt hänga den i taket med en ljusslinga inuti som lyser igenom det spruckna virket.

Vi har även hunnit att byta ut altantaket som gick sönder i vintras. Just nu sätter vi upp vitt innertak som jag står ute mellan skurarna och målar för brinnande livet. Jag har målat klart garaget och ska ge mig på stall och carport nu, men sedan stegen gick av och jag trillade i backen har jag blivit fessig med att klättra och känner mig yr och skakis.

Vi har bott 1 helg i Dalarna hos våra bekanta, plockat bär och svamp som är rensade och infrysta. Varit iväg på cruising till Rättvik m.m. Ja vi har varit överallt och ingenstans känns det som.

Vi har ju trots allt 1 veckas semester kvar att se fram emot då vi åker utomlands. Det ska bli kul, var länge sedan vi var iväg. Letade efter en ny bikini igår men det var bara att ge upp, fanns bara små storlekar kvar. Jag får laga den jag har, dyker väl på någon bikini att köpa senare om inte annat.

Dotra ska ha möbler till lägenheten, vi har försökt att fara runt på loppisrundor. Hittat några bra grejor i allafall, vissa ska slipas och målas om och kläs om, men det blir bara kul. Barnen har vänt på dygnen i det här huset. När vi äter frukost sover de, när vi äter lunch, äter de frukost och när vi äter kvällsmat så äter våra barn lunch, när vi ska gå och lägga oss så är våra barn hungriga. Hm ska bli skönt när skolan börjar att vi alla får in rutinerna igen.

Inga kommentarer: