tisdag, november 14, 2006

Team fest



I fredags den 10 november hade vi teamfest på kvällen efter jobbet.

Vi åkte till Kungsholmen för att äta god mat, dricka gott och ha lite aktiviteter. Vi började med att köra en tävling i spikning i en stubbe. Man står på rad och blir tilldelad ett nummer och sedan gäller det att slå ned sina motståndare. Ett slag per runda bara och det var inte det lättaste när det är fruntimmer som slår, jag trodde vi skulle bli kvar i evigheter innan vi fått ned 18 spikar.

Maten var en trerätters som kocken berättade om innan vi högg in. Förrätt var räkor i currysmör och lite vittbröd. Vi skulle inte räkna points denna kväll lät han hälsa. Mums ! Vad gott det var, vi slicka skålarna t o m. Varmrätt var oxfilé på kantarellbädd och rödvinssås samt klyftpotatis och till efterrätt så var det glass och hjortronsylt.

Efteråt hade vi inomhus aktiviteter med att ha A4 blad med bokstäver på fram och baksidan som vi snabbt skulle bilda ord när lekledaren läst frågan och det var inte lätt med en massa fulla arbetskamrater som har glömt hur man stavar i yrsla... ;-D. Vår chef berättade om sina fadäser på flygplatser så vi tjöt av skratt.

Lördags morgon så var vi iväg till stora samhället Ljusne för att spela handboll. Matchen gick bra och vi åkte därifrån med vinst i bagaget. Åt farsdagsmiddag hos mor och far innan vi åkte hem på kvällen.

Dottern hade gjort så fint farsdagskort till sin far och vi hade köpt lite små presenter, som jag delade ut på söndagsmorgonen. Dottern åkte till Forsbacka och spelade handbollsmatcher och var inte hemma förrän sent på söndagskvällen.

Inga kommentarer: