söndag, juli 08, 2007

Sista rycket på Hamboveckan

Och även sista rycket på vin veckan. Men jag kommer då inte att torka ut, jag fyller på med jämna mellanrum. Igår gick det i nykterhetens tecken :-)

Jag tog följe med min mans kusiner samt farbror med sambo att cykla till Hårgaberget, vätskekontroll hos L med familj innan vi drog vidare. Dottern hade med sig pojkvän och vänner från England så det var en hel drös med ungdomar.

Pappan till dottern sade till följet när vi cyklade iväg - Foll on me ( follow me, skulle det nog ha varit) De stackrarna hittar ju inte så de följde automatiskt med.

Det kom bilar efter vägen och engelsmännen cyklade genast på vänster sida och pappan rättade igen - On the right side. Ja inte är det lätt med utländska gäster som även var lätt salongs berusade också.......

Innan det avslutades började vinden att ta i och några tappra hambo dansare övade det sista inför morgondagen. Se hur vinden river i håret på dem som sitter och tittar på. Även lätt regn kom och drog förbi.

Här är nog den minsta på Hårgaberget och det är nog ingen annan som haft barnvagn med sig mer än han, så vi får påminna honom när han blir lite äldre.








Inga kommentarer: