måndag, januari 28, 2008

Kalasande

Vi har kalasat och partat hela helgen. Inte undra på att helgerna går så fort och att man inte hinner med så mycket.

Tänk att vår äldsta dotter fyllde 14 år. Kan knappt fatta det själv. Tänk vá tiden går fort. Man märker inte på sig själv att man blir äldre, utan man märker bara hur stora barn man har. Vår dotter har växt om mig på längden. Nu får man titta upp när man pratar med henne. Sonen har har också rännt iväg och växt på längden.

På fredag kväll var jag bortbjuden på vin, räkor, ost och kex tillsammans med ridgänget som tränar akademiskt. Vi ska börja träffas och träna igen borta i Pars, vilket blir skönt att få en ordentlig genomgång åtminstone 1 gång i veckan och dessutom inomhus.

I lördags fyllde dottern år. Vi åkte iväg och handlade och under tiden hade våra grannar varit hos oss för att gratta henne. Vi fick hem och göra tårtor och ringa upp dem när tårtor och fikat var klart, för att bjuda dem på en god bit smörgåstårta samt dotterns egenhändiga tårta med vit choklad på. Senare på kvällen var det fest hos fd dagmamman. Mycket trevligt. Jag tokskrattade hela kvällen och dessutom så hade de hyrt sing star till Play station, oj oj oj vad många nya sång förmågor vi hade i byn :-) allt från tondöva, lovande, singstars och wannabees. Skrivproducnter ni är välkomna att lyssna på nästa fest. Obs ! Vi sjunger bara då vi fått lite innanför västen.

Igår söndag så var det dags för släkten att komma och gratta, så då gick hela den dagen med att springa in och ut med tårtor, koka kaffe m.m. Synd att man inte hinner sitta ner ordentligt och prata länge med dem innan det är dags för dem att åka hem. Mor och far reser till Kambodja på torsdag och det ska bli spännande att se på lite film och kort när de kommer hem.

Nu är det ny vecka och nya möjligheter.

2 kommentarer:

Mammanna sa...

Å singstar jag skulle ha varit med jag å. nästa gång då ska jag också sjunga med er...
Här finns det fika bröd kvar sen helgens kalasande så ni är mer än välkommen att hjälpa oss att göra slut på det.

Anonym sa...

Du kommer att se till att vi rullar i backen snart med övervikt om vi ska äta allt det där goda du bakat.