onsdag, april 29, 2009

Punka

Idag på fm när jag kom hem till maken, så var han sugen på att åka iväg till Mobackes för att shoppa lite växter för sitt presentkort han fick när han fyllde år.

Det blev fyra nya rosor då alla fyra vi satte i fjol hade frusit. Jag älskade verkligen dessa rosor och inte kommer jag ihåg vad alla hette heller så att vi hade kunnat köpa lika. När man går där på Mobackes och strosar så tyckte man att våra rosor liknade många där. Nu har vi köpt helt nya med nya färger också, så det ska bli spännande. Han köpte även bambu och lite gräs som han planterade vid dammen, även några småblommande vårblommor inhandlades samt 300 kg jord.

När vi åkte hem ifrån Mobackes så tyckte vi att bilen kändes lite väl tung och när vi så gott som var hemma så frågade jag honom om inte däcket satt löst för bilen började att svaja lite trots att vi gled fram som gamla pensionärer efter vägen. Vi stannade för att se efter och upptäckte till vår fasa att vi hade fått punka. SUCK ! Det satt en porslinssäkringsdel i däcket som vi måste ha kört in i däcket på parkeringen hos Mobackes. Så vi lastade ut jordsäckarna och ut med reservdäcket och den lilla domkraften. Vi bytte däcket på 5 minuter i allafall men vi platsar inte på formula 1 banan med den tiden för ett däckbyte, hi hi.

Nu ska det lagas mat och iväg på skjuttävling för sonen. Vi har nyss tittat igenom dotterns semesterbilder som såg helt underbara ut.

Inga kommentarer: