måndag, oktober 13, 2008

Röj och rensa

Puss på dig min pålle.....
Puss på dig med matte......



Då var återigen en helg till ända.

Sonen har varit med mormor och morfar ute i stugan samt följt med en tripp till tågmuseumet i Gävle. Där har de köpt på sig mer delar till vårt gigantiska landskap/modelljärnväg av märklin. Undrar om det blir klart för användning innan jag går i pension och sonen flyttat hemifrån.
Fredagskvällen så var vi iväg och grattade makens kusin som fyllde 40. Dottern var ute på disco.
I övrigt så har jag och maken fortsatt vårt röj och rensa projekt. Förutom de projekt vi håller på med på varsina håll dvs. garaget och nere i källaren. I helgen så var det uthuset som fick sig en genomgång. Vi har tittat igenom varende planteringskruka vi äger för att se sparas eller ej. Rullat ut vinterdäcken, flyttat och staplat om isolering, satt upp met och kastspön på väggen, trädgårdsredskapen ska vara på ett ställe och inte spritt i både garage, bod och växthus.
Tagit reda på alla ute krukor och dekorationer som man haft ute i landen. Hur i all fridens dagar kan man släpa ut så mycket prylar som tar flera veckor att släpa in !! SUCK. Det är egentligen samma sak med julsakerna roligt att plocka ut sakerna och tråkigt att få in dem igen.

Man hittar mycket grejor man inte visste att man ägde t o m. Vi hade sparat på trasiga spadar utan skaft. Varför ?? Allt åkte ut. Vi hade to m vattenlås som vi nyss fått köpa nytt för att det var spräckt. Helt otroligt !

Lördagen var underbar. Sol och värme. Vi har varit ute länge om dagarna och gått in sent om kvällarna. Innan vi lagade mat på lördgkväll satt vi ute vid poolen på trädäcket och tog oss en varsin grogg i kvällssolen. Var faktiskt nöjd med dagen.

Maken och dottern hade planerat att se vampyr filmer hela kvällen på tv. Skönt tyckte jag för då kan jag hålla på pyssla med mitt. Men så var det en tysk film och där gick gränsen tyckte de. Hur som helst så var vi ändå för trötta för att engagera oss i någon film så vi sov tidigt.

Under söndagen fortsatte vi med röj och rensa. Även röda bilen fick en genomgång för byte av krängningshämmare och byte till vinterdäck. I morgon ska den in på besiktning så håll tummarna.






1 kommentar:

krickelin sa...

Men hur skön är inte Eddan då! Pussar dig och myser med vovven!!!! Ha ha ha. Störtskön bild!

Kan jag få lite av er ambition och energi tack!