tisdag, september 01, 2009

Memory

Är det bara jag i hela detta avlånga land som håller på att lägga memory med familjens strumpor?

Jag kan då inte begripa varför aldrig paret strumpor blir tvättade samtidigt och i vissa fall så tycks någon strumpa sökt asyl någon annanstans för jag hittar banne mig inte alla strumporna.
Om inte annat så måste tvättmaskinen äta dem.

Kan det vara någon som tar emot kvotflykting i någon av grannhusen ? Kanske skulle ta med mig vin dunken och höra efter som vi kan lägga strumporna på borden och jämföra. Och varför skulle min familjsstrumpa trivas bättre hos någon annan ? Är den förföljd eller har den utsatts för någon sorts tortyr?

Måste nästan ringa migrationsverket och höra efter. Vad heter strumpornas migrationsverk ? Ull & Elastan verket ? Jag ljuger inte om jag har 40 strumpor som saknar make eller maka nere i tvättstugan och fristen för deras överlevnad nu är 1 månad från och med idag, sedan åker de i soptunnan och därmed basta.

7 kommentarer:

Team Åsbacka sa...

Och när du förpassat singlarna till soptunnan ska du se att de saknade makarna mirakulöst dyker upp från ingenstans!

krickelin sa...

Strumpor är ett ständigt tvättstugeproblem!! Men jag håller med föregående - slänger du dom kommer makarna hittas, det är moment 22!!!

Hur går det i skolan?

Vi syns om ... ett tag... nu åker lillasyster till Paris, kommer hem på tisdag kväll, jobbar två dagar och åker sedan iväg och solar i medelhavet och laddar upp inför Indien två veckor sedan =)

L-8 sa...

Du vet ju att "maskinen äter" kläder. Jag har också en massa i en korg som väntar på sin maka/make.

lokamia sa...

Ta hit dom! Ger mej tusan på att dom passar med mina singelstrumpor =)

MammaKarin sa...

Ja ni är roliga ni. Skönt att höra att vi har samma problem allihopa. Och I-8 vet och har bevis på att maskinen äter strumpor.

Mammanna sa...

men samma här.. köpte nya åt Jaocb men bara ena av dom har överlevt tvätten och dom är aldrig använda heller så någon förföljelse eller tortyr har dom inte utsats för :-P

Skrållan sa...

Ja men det är ju precis så det är,,,,, och slänger du dem så kommer absolut makan fram direkt =) Det bara är så med strumpor.
Här hemma har det gått troll i gräsklipparen. Förra veckan när jag skulle klippa gräset så drog den inte framåt, då hade remman hoppat av. Idag när jag klippt halva gräsmattan så får jag se att det ligger lite muttrar och en plåtgrej på backen och sen jag har stannat och ska vidare då går det inte att få i en växel grrrrrrrrrr jag tror jag blir galen.

Kramisar