tisdag, september 29, 2009

Stockholm

I måndags morse åkte vi med två bussar ner till Stockholm med våra arbetskamrater och brukare. Vi bodde på hotell, shoppade och var iväg på teater med Glada Hudik teatern. Bodde på hotel Rica Stockholm som ligger mitt på hötorget så vi bodde jättebra.

http://www.gladahudikteatern.se

Teatern var så himla rolig, bra och väl spelad av ensambeln, att det var stående ovationer när det var slut och Elvis has left the buildning.

Shoppandet blev det inte mycket med. Hela måndagen drog jag rullstolen och det var trångt kan jag lova och i vissa butiker går det knappt att gå in med rullstolen för då river man ner kläder som hänger på ställningarna. Vissa butiker har inte ens hiss upp på andra våningen så att titta på butikens hela sortiment var bara att glömma.
När vi kom hem med bussen till hotellet på måndag kväll var vi trötta. Vi låg allihopa 4 pers i sängen, pratade och fnittrade innan det var läggdags.

Tisdag morgon vaknade jag med jordens halsont. Var varm och mådde inget vidare. Åt en härlig hotell frukost, begav oss sedan ut på stan igen. Åt mat på samma ställe som dagen innan. Drack en Bellmans Mocca (kaffe Latte med hasselnötscreme, skummad mjölk och grädde)

På bussen till Stockholm hade vi fått ett häfte med lite knåp och knep med tävlingar som vi lämnade ifrån oss när vi steg av bussen nu i kväll, så får man se om man vunnit något pris sedan.

Inga kommentarer: