fredag, september 08, 2006

Fram och tillbaka, kors och tvärs

Det är bara att konstatera att jag bor i bilen och far kors och tvärs i kommunen där jag bor.
Igår efter arbetat skulle jag åka och skicka tillbaka ett paket. Köpte där kvällstidning och lite godis till Ulla som ligger på sjukhuset.
Ringde hem och frågade barnen om de ska vara med och hälsa på henne, vilket de vela. Först skulle jag bara åka och köpa spån och foder till djuren sedan hem för att hämta barnen.

När barnen är hämtade, hästarna fått mat och hunden fått vara ute en sväng så drog vi iväg i bilen igen tillbaka till staden, in på sjukhuset för att besöka tanten. Väl där inne så tyckte jag att jag inte kände igen sakerna på nattduksbordet så jag gluttade lite i garderoben och fann att det var någon annans tillhörigheter. Jag sa åt barnen att packa sig ut ur rummet illa kvickt. Pinsamt. Frågade en sköterska vart Ulla tagit vägen och fick till svar att hon rest hem. - Nää, det kan inte stämma ! Utbrister jag, hon skulle inte hem förrän eventuellt i morgon.

Det var bara att traska nerför trapporna ut ur sjukhuset åka iväg hem till Ulla med tidningen och godiset. Efter vårt besök hos henne så var vi hungriga att vi smockade i oss burgare på bästa hamburger stället... Sedan bar vi iväg hem med oss och bilen, alla är trötta inte minst bilen som måste stå ut med att åka kors och tvärs över våra kommun gränser.

Min dotter ska resa ifrån sin familj 1 vecka till Kreta med sin farmor. Jag har resfeber och hon är hur lugn som helst. Jag önskar henne mycket sol, bad och värme.

2 kommentarer:

krickelin sa...

wohoo... snart Ibiza-time för henne... ;-)

Anonym sa...

Ja tänkt den lyckliga saten som fick åka iväg till solen.. Läste aftonbladet att det var en skåning som vann 93 miljoner. LYLLOS !