söndag, september 17, 2006

Årets svettispass


Idag har jag gjort årets svettispass.

Vi mammor har spelat fotboll mot våra döttrar i F12 och gissa vilka som vann ? Inte var det vi i allafall, trots att vi svettades, sprang, ramlade och försökte ta bollen.

Tjejerna sprang åttor omkring oss, lätt som en plätt mendans vi burdust försökte att stoppa bollen, vilket inte är så lätt har jag märkt.

När barnen spelar matcher så är vi mammor väldigt duktiga på att stå och kommentera och ropa till dem. - på dem där bara, - prata med varandra, - passa bollen vidare, - upp på mål !!!
Medans vi själva i första perioden i dag sprang som yra höns, inte undra på att man upplever den förkortade fotbollsplanen som enormt stor när vi rännde upp, ned och från en kant till den andra kanten. Andra halvlek så behöll vi våra platser bättre och då var det inte lika jobbigt.

När bollarna kom högt flygande i luften så åkte en och annan hand och arm upp av oss mammor. Aj, aj så får man ju inte göra ! Andra gånger tänkte man efter och nickade bollen sedan vet man inte ens åt vilket håll man ska springa för man vet inte vart bollen tog vägen :-)

Vattnet i badtunnan är ca 40 grader varmt och alla lamporna är släkta så att vi kan titta på stjärnorna och min värkande kropp får lite värme. Jag ska även ta och smörja in benen, fötterna, rumpan, axlarna och armarna med krämen SOS tunga ben. Äh ! Jag har ju nästan räknat upp hela kroppen så det är väl lika bra och smörja in hela kroppen.

Inga kommentarer: