tisdag, maj 20, 2008

Uppdatering av bygget

Min son kom hem från sin moster och hade även längtat till sitt Lego så han började konstruera något som ser ut att vara hämtat ur Star Wars.

Det är är förhoppningsvis sista bilden på de gamla fönstren på övervåningen. Till helgen byts de ut.
Nästa gavlen är påböjrad till halva huset upp mot mitten, jag ligger efter med målningen av brädor så det får jag stå på stege och ta efterhand nu, vilket inte är kul pga det droppar rödfärg hej vilt över buskar och husgrund. Tur att husgrunden ska målas om också.

Vi är även på framsidan och river och reglar upp för att isolera och värmepumpen ska stängas av och plockas ned. Maken har ringt till vår expertis i Dalarna för att få reda på hur man gör.

Nu är vi på många sidor och bygger samtidigt tror jag. Här börjar lockpanelen komma upp som ni ser till höger på bilden och det byggs in för foder och fönsterbläck till köksfönstret





2 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir riktigt snyggt!! Ni är säkert klar innan vi ens har börjat =)

//Anna

MammaKarin sa...

Det kan hända att vi blir klar men vi håller ångan uppe när det är roligt och intressant, vänta ska du få se tills hösten när det ska göras klart inomnus med tapeter och täcka med fönsterfoder osv, det kommer att sparas in i det längsta för sådant gillar inte maken